Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Actueel

Protocol Corona

Protocol Corona

Geachte relatie,

 

Gezien de huidige situatie en de ontwikkelingen omtrent het Corona virus in Europa, willen wij u hierbij informeren over de maatregelen die wij als De Beer Verf voor u en onze veiligheid gaan invoeren.

Wij blijven vooralsnog volledig operationeel. Dit betekent dat u ervan uit kunt gaan, dat bestellen en leveren op dit moment doorgaat, zoals u dat van ons gewend bent.

 

Onze accountmanagers werken vanuit het filiaal en zullen de komende tijd alleen indien strikt noodzakelijk  op de weg zitten. Er zullen tot nader order geen werkbezoeken of order opnames plaats vinden. Zij zullen u zoveel mogelijk telefonisch of digitaal proberen te helpen.

Onze chauffeurs leveren nog steeds bij u op locatie. Echter zijn wij genoodzaakt om uw bestelling aan de deur aan te bieden en niet meer binnen neer te zetten.

 

Wij hopen dat bovenstaande maatregelen op korte termijn overbodig zullen zijn. Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op de voet en zullen u indien nodig nog informeren over eventuele wijzigingen.

 

Voor nu, wensen wij u veel succes in de aankomende periode. Mochten wij u op welke andere manier dan ook van dienst kunnen zijn dan staan wij graag tot uw beschikking.

 

Vertrouwende op uw begrip.

 

De Beer Verf