Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Nieuws

Trainingen Hesse: we gaan weer van start!

Trainingen Hesse: we gaan weer van start!

Het najaar breekt aan en dat betekent dat de producttrainingen weer van start gaan. Onze partner Hesse Lignal zal op 28 oktober en 4 november een tweetal trainingen verzorgen op onze vestiging.

 

Na de enthousiaste reacties van vorig jaar kan de training Speciale Effecten ook dit jaar niet ontbreken. Op 28 oktober zal in deze training  de mogelijkheden met speciale effecten voor uw eindproduct besproken worden. Tijdens deze training krijgt u inzicht in de mogelijkheden van de Hesse Lignal productlijn en de daarbij behorende technieken om tot een perfect eindresultaat te komen.

 

Op 4 november zal de training in het teken van de productlijn Fantastic Family staan. Tijdens deze training wordt de productlijn met u besproken en krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden met de Fantastic Family. We starten in onze trainingsruimte met een klein stukje theorie, waarna we in onze spuitcabine de theorie toepassen in de praktijk.

 

 

Let op!! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden voor training

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het formulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees er meer over in ons privacybeleid.