Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Autolakken

Autolakken

U bent opzoek naar een autolak voor uw auto? Dat kan! De Beer Verf heeft een rijke historie in de autoschademarkt.  Ons assortiment bestaat uit gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit die uw auto verdiend. Met onze klantenservice gaan we in gezamenlijk overleg met u om de juiste keuze te maken voor uw auto.  Onze autolakken zijn makkelijk verwerkbaar waardoor u met weinig instructies voor een maximaal resultaat kunt gaan.

 

Autolak op maat

Een minimaal kleurverschil is al zeer goed zichtbaar voor het blote oog. Hierdoor zouden we graag de kleurcode van de auto willen ontvangen om de juiste autolak te creëren. Mocht uw auto al een aantal jaren meegaan dan willen we u graag verzoeken om onze vestiging te bezoeken of een staal op te sturen. Door de weersomstandigheden kan de lak van de auto verkleurd zijn waardoor de originele autolak juist zou afwijken van de kleur van uw auto. Dit risico willen we graag uitsluiten.

 

Autolak in spray of stift

Mocht u een klein onderdeel van uw auto willen bijwerken dan raden we u een autolak in spray of stift aan. Een spray of lakstift worden al jaren ingezet om steenslag of krasjes weg te werken. Ze zijn eenvoudig in gebruik waardoor uw kleine schade snel verdwijnt. Ook hierbij is een kleurcode noodzakelijk om de juiste kleur te bepalen. De spray en lakstiften worden in onze kleurmakerij gemaakt zodat u de juiste lak ontvangt in de gewenste kwaliteit.

 

Benieuwd of we voor u de juiste autolak hebben?

 

 

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op