Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem


Over

Over

Sinds de start van ons bedrijf, meer dan een halve eeuw geleden, staat De Beer Verf voor een complete en optimale dienstverlening. Wij zijn een no-nonsense groothandel waarbij de klant, voor ons, altijd centraal staat.

SINDS 1952 EEN BEGRIP IN NEDERLAND

We hebben zowel een breed als diep assortiment, waarbij ontwikkelingen in de markt bepalend zijn voor de samenstelling ervan. Door mee te denken met de afnemers, leveranciers en medewerkers en daar ons beleid, assortiment en aanwezige voorraad op af te stemmen kunnen we dit verwezenlijken. Wij hebben korte lijnen met toonaangevende leveranciers, waardoor we voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding aan u kunnen leveren.

Ons verkoopteam adviseert u graag bij de keuze voor het juiste product of verfsysteem. Wij blijven ons team trainen, zodat we u, naast de juiste service, ook kennis en kwaliteit kunnen bieden.

Lak is ons vak

Lak is ons vak

De Beer Verf is een servicegerichte en betrouwbare verfgroothandel in de Meubelbouw, Industrie, Autoschade en Bouw opererend in Zuidoost Nederland die streeft naar een optimale beleving van service en kwaliteit om zodoende aan alle behoefte van de klanten te voldoen waardoor langdurige relaties kunnen ontstaan.