Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Meubel & timmerindustrie

Meubel & timmerindustrie

De Beer Verf is een volwaardige partner voor de meubelbranche. We beschikken over een zeer uitgebreid en compleet pakket met hoogwaardige producten van gevestigde namen zoals: Hesse, Zweihorn, Feyco, PPG wood refinishes. Ook voor de timmerindustrie is De Beer Verf een volwaardige partner met o.a. merken als PPG wood Refinishes en PLP coatings.

 

De kleurmakerij is de drijvende kracht achter de snelle en professionele service van De Beer Verf aan de meubelbranche. Met behulp van automatisering van interne processen kunnen, speciaal voor u gemengde, kleuren in kleine en grote hoeveelheden met snelheid voor u worden geproduceerd. Daarnaast worden, vanuit door u aangeleverde stalen, alle mogelijke kleuren voor u geproduceerd.
Zelfs beitskleuren worden in onze kleurmakerij voor u gemaakt in elke tint en op elke houtsoort.

 

Het programma meubellakken is zowel breed als diep, waardoor wij u altijd het juiste product kunnen bieden voor elke toepassing, namelijk:

  • Keukenafwerking
  • Meubelen
  • Interieurinrichting
  • Parket
  • Trapafwerking
  • Raam- en deurafwerking
  • Kozijn/Timmerindustrie

 

Door inkoop van bulkproducten als grondverf en blanke lak in grote partijen kunt u hiervan meeprofiteren. Wij beschikken over uitgebreide technische kennis, zowel binnen als buiten, waardoor we u altijd het juiste advies kunnen geven. Daarbij hebben we nauwe banden met de leveranciers waardoor technische ondersteuning ten aller tijden kan worden ingezet om de productervaring voor u te optimaliseren. Ons assortiment is verder gecompleteerd met de bijbehorende non-paint en techniek.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op