Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Landbouwvoertuigen- en machines

Landbouwvoertuigen- en machines

Landbouwvoertuigen en materieel werken vaak langdurig onder zware omstandigheden. Dat vraagt om op maat gemaakte coatings van De Beer Verf die duurzaamheid combineren met een hoge corrosiebestendigheid. De Beer Verf heeft de expertise om de juiste coating bij iedere specifieke applicatie en toepassing te leveren. Uiteraard zijn kleuren van vele producenten van landbouwmachines vastgelegd in het Colour Retrieval Systeem.

 

Landbouwmachines vragen een specifiek soort verf. De Beer Verf heeft daarom verschillende verfsystemen die rekening houden met sector-specifieke eisen.

 

Industriële Lakken & Coatings

Voor allerlei types landbouwmachines, heftrucks, machines, Industriële- productiemachines, vrachtauto’s, machinefabrieken, hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld. Op uw verzoek maken wij aanpassingen naar wens, kleur , glans, aandroging, doordroging, afgesteld op temperatuur en uw werkomstandigheden.

 

Uiteraard kunt u met één van onze buitendienstmedewerkers een afspraak maken, om voor u de gewenste aanpassing te maken aan de gewenste materialen.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op