Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Cabine onderhoud

Cabine onderhoud

Als professionele spuiter weet u als geen ander dat de spuitcabine het hart is van uw organisatie! Daarom is goed onderhoud van groot belang.

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt, vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden in en om de spuiterij zorgen verfoverspray en stof direct voor overlast en afkeur in de productie. Het resultaat: een ongezonde werkomgeving, meer afkeur en dus hogere productiekosten.

Goed periodiek onderhoud is dus goud waard. Dit onderhoud is niet duur en levert u geld op! De Beer Verf beschikt over een compleet assortiment beschermende coatings en reinigers, waarmee op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze spuitcabines worden beschermd.

 

Spuitcabines en droogcabines

De nieuwste generatie De Beer Verf  spuitcabines en droogcabines voldoet aan de hoogste energie- en rendementsnormen. Op maat geconstrueerd, voorzien van slimme luchttoevoer, met verschillende verwarmingsopties, dampafzuiging, een frequentie gestuurde drukregeling en een variatie aan afzuigingsmogelijkheden met recirculatiesysteem voor extra energiebesparing.  De Beer Verf spuitcabines en droogcabines worden dan ook geïnstalleerd in uiteenlopende industriële- en productieomgevingen waar kwaliteit vanzelfsprekend is en efficiency een voorwaarde. Vanzelfsprekend is ook het onderhoud en de nazorg door de De Beer Verf onderhoudsdienst gegarandeerd.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op