Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Energieopwekking

Energieopwekking

Ons brede productassortiment stellen ons in staat te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de energie-industrie. Van de streng gecontroleerde kernenergiesector tot de innovatieve windenergiemarkt.

 

De coatings voor industriële corrosiebescherming (protective) worden in een groot aantal industrieën gebruikt, zoals energieopwekking, infrastructuur, chemische fabrieken en nog veel meer.

 

Vanuit een decennialange ervaring presenteert De Beer Verf corrosiewerende coatings voor praktisch alle stalen structuren. Onze coatings zijn bewezen effectief op de lange termijn en beschermen uw onderdelen zelfs in de zwaarste omgevingen. Onze coatings zijn gebaseerd op de allernieuwste technologie en kunnen in zowel zure als alkalische omgevingen worden gebruikt. Ze bieden een beproefde bescherming tegen corrosie, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

 

In slechts enkele dagen leveren we het juiste product in een standaardkleur (inclusief RAL, NCS en BS) voor uw industrie en uw project, zelfs als het om een kleinere klus gaat. Daarom voldoen onze producten aan internationale specificaties en is ons assortiment overal beschikbaar.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op