Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Infrastructuur en bruggen

Infrastructuur en bruggen

MCU-Coatings heeft een van de meest succesvolle en indrukwekkende staat van dienst in de industrie op brugprojecten, met talrijke bruggen over heel de wereld.

Combineer de duurzaamheid en lange levenscyclus met de voordelen op vlak van aanbrenging van de MCU-Coatings’ vochtuithardende technologie, en je hebt een onevenaarbaar systeem.

Succesvol aanbrengen in omstandigheden met hoge vochtigheid en/of temperaturen tot wel -15°C heeft van onze verfaanbrengers en de projecteigenaren tevreden klanten gemaakt.

Bij nieuwbouw of herschilderprojecten zal het MCU-Coatings 2 of 3 lagensysteem jou de beste, sterkste en duurzaamste coating geven.

Voor overschildering van oude coatings, inclusief oude loodhoudende coatings, heeft MCU-Coatings zich steeds succesvol bewezen over meer dan 20 jaar. MCU-Miozic kan in een 2 of 3 lagensysteem grote kosten besparen op een herschilderproject, dit door het elimineren van de behoefte om het oude systeem volledig te moeten verwijderen. De oude coating kan succesvol ingekapseld worden met MCU-Coatings, hierbij worden niet alleen de kosten van het verwijderingsproces weggenomen, maar ook de gevaren en bijkomende kosten van het verwijderen van loodhoudende verf worden weggenomen.

Onze systemen overschrijden 20000 uur zoutnevelblootstelling en voorzien in het beste dienstleven van alle coatings. De ingebouwde grotere flexibiliteit laat structurele vibraties toe zonder dat er scheuren in de coatings komen. Samen met de bewezen kathodische en barrière bescherming, maakt dit van MCU-Coatings de beste keuze voor jouw brugproject.

 

MCU-Coatings® voor afvalwater

MCU-Coatingssystemen overschrijden 15000 tot wel 20000 uur zoutnevelblootstelling. Samen met de intrinsieke chemische weerstand van de binder en zijn pigment, is er geen betere keuze voor toepassing bij afvalwater. Extreme abrasieweerstand in combinatie met het hoge barrière effect, maakt dat dit MCU-Coatingssysteem gebruikt kan worden voor zowel ondergedompelde als niet-ondergedompelde structuren. Shutdowns voor herschilderwerken kunnen verkort worden met 30-40% indien MCU-Coatings wordt gebruikt in plaats van 2 component epoxy/PU systemen. De hoge vochtigheid en condens in het beton maakt van MCU-Coatings de ideale keuze voor herschilderprojecten.

 

MCU-Coatings® voor tunnels

MCU-Coatings heeft een perfecte aanhechting op beton, is bestand tegen het vocht in beton en kan aangebracht worden in koude, vochtige omstandigheden. Dit is perfect voor nachtwerk, wanneer het verkeer op zijn laagste is. MCU-Coatings biedt MCU-Niteglo aan, een fluoriserende coating die tot wel 8 uur lang licht uitstraalt. Dit kan gebruikt worden voor o.a. veiligheidsmarkeringen.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op