Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Marine

Marine

Als  leverancier van coatings voor de marine-, protective- en decorative-markt biedt De Beer Verf  niet alleen hoogwaardige producten, maar ook betrouwbaar technisch- en applicatieadvies. Of u nu coatings nodig heeft voor nieuwbouw, onderhoud of seastock, onze producten houden uw schip langer in topconditie. Van het onderwaterschip tot aan de ballast- en ladingtanks.

 

Betrouwbare technologie
We streven naar voortdurende verbetering, zodat u kunt rekenen op de meest geavanceerde technologie, technische dienstverlening en applicatietechnieken.

Al onze coatings ondergaan strenge tests, zodat u er zeker van kunt zijn dat onze coatings altijd de beloofde prestaties leveren, zelfs wanneer een nieuwe technologie of nieuwe wetgeving wordt geïntroduceerd.

 

Betrouwbaar advies
Een succesvolle coatingoplossing vereist de hoogste kwaliteit tijdens het gehele proces, vanaf de eerste specificatie tot de applicatie en het onderhoud.

Hoewel Marine antifouling eigenlijk bedoeld is voor de professionele scheepvaart, wordt dit ook steeds vaker gebruikt voor plezierjachten. En waarom ook niet, omgerekend zijn de producten een stuk goedkoper, en de kwaliteit is bewezen.

 

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op