Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises

Glas

Met creatief glaslakwerk creëert u grote effecten.

 

Het lakken van glas heeft vele, uiteenlopende voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de prijs! Gelakt glas is bij kleinere hoeveelheden in de regel voordeliger dan traditioneel bewerkt glas. Een ander pluspunt is de wezenlijk betere bestendigheid tegen vet, vuil en transpiratievocht van handen. De bovenste glaslaag wordt niet opgeruwd, maar door de laklaag goed beschermd. Bovendien kunt u iedere gewenste kleur aanbrengen die het best past bij uw interieur, zowel transparant, lazurend als dekkend. Verder kunt u uw glasoppervlakken persoonlijk maken door bijvoorbeeld sjablonen of pictogrammen te gebruiken.

 

Voor dit alles bieden wij een omvangrijk productassortiment, van conventionele PUR-lakken tot en met innovatieve glaslakken op waterbasis. Alle varianten, op basis van oplosmiddelen of water, zijn zeer lichtecht en bestand tegen chemicaliën en water (DIN 68861, Deel 1B). Bovendien zijn ze eenvoudig en veilig te verwerken. Glaslakken van Hesse kunt u ook gebruiken op veeleisende plaatsen, zoals in ziekenhuizen.

 

Over het algemeen is glas een ideale drager voor de veredeling van oppervlakken. Er zijn geen storende inhoudsstoffen die het resultaat kunnen beïnvloeden – denk bijvoorbeeld aan stoffen die voorkomen in hout of houtachtige materialen. Voor de reiniging (voorbehandeling) hebben wij ook speciale producten in ons assortiment.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op