Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Interieurbouw

Interieurbouw

In de interieurbouw is naast creativiteit ook vakkundige planning zeer belangrijk. De interieurbouwer brengt de ideeën van de binnenhuisarchitect in de praktijk en moet rekening houden met alle technische mogelijkheden. Een materiaalkeuze die de kosten minimaliseert, speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

 

Het omvangrijke productaanbod van De Beer Verf biedt vele mogelijkheden voor dit segment: van klassieke allround lak in het kleurloze PUR- of HYDRO-segment, via ontelbare kleurtonen in beitsen en lakverven tot varianten met unieke effecten. Natuurlijk voldoen wij aan alle gangbare normen voor de interieurbouw, zoals DIN 4102-B1 met betrekking tot brandverloop of DIN 68861, Deel 1B. Veel overheidsgebouwen, maar ook hotels, restaurants, musea, winkels en kantoren zien er prachtig uit met onze lakken en beitsen.

 

Met uw ideeën en onze knowhow ontstaan er steeds weer nieuwe, unieke oppervlakken. We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk advies juist in de interieurbouw een bijzondere rol speelt. Omdat de omstandigheden van object tot object verschillen, gebruiken we beitskaarten, kleurtoonvakken en gelakte oppervlakken van hout, glas of metaal, zodat u de juiste keuzes kunt maken, naargelang het gewenste materiaal. Neem contact met ons op!

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op