Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Trappen

Trappen

Een trap vormt de derde dimensie in een gebouw en is dan ook een belangrijk architectuurelement. In de loop der tijd hebben moderne trapconstructies van gecombineerde materialen, zoals metaal, glas en hout, steeds vaker de plaats ingenomen van de klassieke houten trappen. De trap als designobject is een belangrijk bestanddeel van open woonconcepten en architecten en designers leggen hier dan ook steeds meer nadruk op. Of de trap nu alleen als decoratief designobject of als intensief gebruiksvoorwerp is bedoeld, de laksystemen voor de trappenbouw moeten voldoen aan bijzondere eisen en dragen bij aan een lange levensduur van de trap.

 

Naast een bijzonder hoge chemische en mechanische bestandheid, een goede lichtechtheid, transparantie en accentuering van de afzonderlijke houtkenmerken, moeten traplakken ook een perfecte balans vinden tussen een meubelhaptiek en de vaak verplicht gestelde slipweerstand. Laksystemen waarmee ook leuningen worden gelakt, moeten bovendien bijzonder goed bestand zijn tegen handzweet en -crème, zodat ze ook bij intensief gebruik lang meegaan.

 

Individuele kleurgeving is met onze HYDRO beits BG *(kleur) mogelijk op vrijwel alle houtsoorten. Door de mengbaarheid van de afzonderlijke beitsen ontstaan onvermoede mogelijkheden.

Met de De Beer Verf  NATURAL-; NATURAL-COLOR- en NATURAL-SOLID-oliën krijgt u een klassiek geolied en dus openporig en ademend oppervlak. Natuurlijk zonder lood- en kobalthoudende droogstoffen, zonder oxime. De gebruikte bouwproducten zijn wat emissies betreft getest volgens de voorschriften van het Duitse instituut voor bouwtechniek (DIBt). Een slipweerstand volgens DIN 51130 is een vanzelfsprekendheid.

 

Op industrieel gebied omvat het productaanbod van De Beer Verf naast innovatieve en conventionele UV-lakken met hun uitstekende chemische en mechanische bestandheid ook nieuw ontwikkelde HYDRO-UV-lakken die door middel van de spuitprocedure worden verwerkt en dankzij de snelle industriële droging slechts een minimale doorlooptijd hebben.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op