Even geduld
De Beer Verf

Deze site plaatst cookies. Maar, geen paniek: Je blijft anoniem

Terug naar expertises
Expertises

Scheepsinterieur

Scheepsinterieur

Voor het interieur van schepen is een bijzondere behandeling vereist.

 

Bij het zien van grote jachten begin je al snel te dromen: vrij en onbekommerd over de zeven zeeën zeilen en een zorgeloos leven in luxe leiden. Bij de meubels van een jacht gaat het om individuele, perfect aangepaste interieurs die exclusiviteit en luxe uitstralen. De oppervlakken moet er niet alleen goed uitzien en goed aanvoelen, maar ook praktisch zijn. Het hele interieur moet voldoen aan de hoogste eisen.

 

In het dagelijks gebruik moeten deze drijvende hotels voorzien zijn van gelakte oppervlakken die bijzonder resistent zijn tegen chemische en mechanische invloeden. Scheepsinterieurs moeten ook op brandwerendheid zijn getest volgens de IMO-resolutie en zijn goedgekeurd door middel van de verklaring van EG-typeonderzoek.

 

Het omvangrijke productpalet van De Beer Verf bestaat uit grondlakken, isoleerlakken en systeemlakken, zowel kleurloos als met pigmentvuller en kleurlakken voor een gekleurde afwerking. Heldere aflakken zijn er natuurlijk in verschillende glansgraden, waarbij vooral de hoogglanslakken zeer populair zijn. De traditionele interieurlakken voor schepen zijn hoofdzakelijk op basis van PUR. Ook bieden wij nog meer kwaliteiten voor dit segment, zoals HYDRO-UV-lakken en oplosmiddelhoudende UV-lakken.

Leveranciers in ons assortiment:

Mogen we je een handje helpen?

Advies op maat, dat is De Beer Verf. Aarzel niet om eens contact op te nemen. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op